Spring til indhold

78. Refleksioner der åbner op for realiseringen af dit drømmeliv med Nicolai Bille Krogh

Frygter du et nej? Frygter du at fejle? Frygter du at blive til grin? Tænker du meget over, hvad andre tænker om dig? Har du mange drømme, som du ikke tør følge?

Min gæst i dag levede de første 30 år af sit liv med frygten for at fejle som sit kompas. Hellere ikke gøre dét, end at risikere at få et nej, blive til grin eller fejle.

Men som 30 årig får han et wake up call, da en overlæge fortæller ham, at han snart vil miste både sit syn & sin hørelse.

Min gæst er Nicolai Bille Krogh, som er iværksætter, stifter af virksomheden GO DREAM, forfatter & foredragsholder. Og han fortæller i ugens samtale blandt andet at; “Frygten for et nej eller blive til grin eller fejle, blev pludselig erstattet af frygten for ikke at prøve”.

Dét her er en samtale om at gribe livet imens du har det. Du får en værktøjskasse til at opleve livet & gøre dine drømme til virkelighed, når Nicolai deler sit MAKE IT HAPPEN koncept. Og så får du også et kærligt spark bag i.

Samtalen er både rørende, humoristiske & vanvittig tankevækkende. 

Du kan høre Nicolai & jeg dykke ned i;

  • De fire faser ved større ændringer i livet
  • Nicolais wake up call & det valg han tog om ikke at blive et offer
  • Syv livsværdier som Nicolai anbefaler, hvis du er klar til at udleve dine drømme i dette liv. Livsværdier som underbygger dig til at realisere dine drømme & finde mening med dit liv

For som Nicolai siger; “Det handler ikke om meningen med livet. Det handler om meningen med DIT liv!”

Inde i Klub ENHED finder du nu en helt ny meditation, nemlig “Tilbage til Kærlighed”. Det er den første lidt længere meditation som er cirka 18 minutter & den er helt igennem fantastisk.

Hvis du er vild med ENHED så bliv en del af Klub ENHED & få adgang til masser af meditationer, ekstra optagelser med gæster, bonus materiale & meget mere for blot 59kr pr mdr. Læs mere via link hér.

TAK fordi du lytter med & vælger at træde ind i ENHED rummet sammen med mig, min gæst & tusindevis af andre danskere. Jeg er SÅ glad for, at du er her.

Stort kram, 

Noell