Spring til indhold

76. Hvordan du kan slippe overtænkning, angst & bekymringer med Sisse Find

Hvis du vil blive klogere på hvordan du slipper bekymringer, angst & overtænkning, så er den her samtale lige noget for dig. Faktisk vil angst os noget godt & er en redningsmekanisme. Hvordan det hænger sammen, kan du høre i denne episode.

Min gæst er Sisse Find som er psykolog & specialist i metakognitiv psykologi. Hun har specialiseret viden indenfor stress & angstbehandling. Sammen med Mette Bender har Sisse skrevet bogen; ‘Aldrig mere angst – slip bekymringer og stress på 6 uger’.

Sisse har selv lidt af overtænkning & voldsom angst. Lyt med & bliv klogere på;

  • Hvad angst egentlig er
  • Hvorfor angst er en helt normal følelse
  • Hvad det egentlig er der gør, at den bliver hæmmende 
  • Hvordan du slipper for overtænkning & hæmmende angst
  • Hvordan samfundet skaber de bedste forudsætninger for at voksne & børn udvikler voldsom angst

Og meget mere. Det her er en samtale som virkelig kan støtte dig i at tage et stort skridt mod at blive fri for uhensigtsmæssig overtænkning & angst.

Det er vores evne til at lade tanker flyde igennem os, som sørger for vi ikke sidder fast i overtænkning – & dét er en evne vi nemt kan træne. Jeg har specifikt efter samtalen her lavet en mantra baseret meditation. Det er en fantastisk øvelse & oplevelse til dig, så du på blot få minutter kan få den her stærke oplevelse af, at du med et simpelt mantra kan styre den tankestrøm du oplever.

Alle meditationer jeg har skabt vil ved dagligt brug styrke din evne til at give slip på tanker når de opstår & støtte dig til at blive mere bevidst om, hvilke tanker du tillader dit sind at holde fast i. Du får fri adgang til dem alle ved at melde dig ind i Klub ENHED til blot 59kr pr mdr. Alternativt kan du købe dem enkeltvis for 69kr. Læs mere hér.

TAK fordi du lytter med & vælger at træde ind i ENHED rummet, 

Jeg er så glad for at du er her!

Stort kram, 

Noell