Spring til indhold

72. Forventninger er en illusion; Omdan din tilgang til forventninger & sæt derved dig selv op til succes med Pernille Blume

Dén her samtale har jeg glædet mig inderligt til, at du kan lytte til! 

Alle mennesker har forventninger. Til sig selv. Til livet. Til mennesker omkring sig. Forventninger kan både være gode at have & samtidig skabe skuffelse, nederlag & lidelse.

Jeg har inviteret tidligere elitesvømmer & OL guld vinder Pernille Blume ind i ENHED rummet til en samtale om forventninger, forventningspres & hvordan fastlåste forventninger aldrig vil skabe plads til succes. Pernille har oplevet forventniger på steroider som jeg kalder det & hun har i sin rejse formået at få et sundt forhold til forventninger. 

Hvordan, deler hun blandt andet i samtalen her, ligesom vi taler om så mange andre vigtige ting. 

Pernille står nemlig lige nu et sted i livet, hvor hun ikke helt ved hvad der nu skal ske. Hun har givet sig selv plads & tid til, at gøre sig umage med, at finde sin vej herfra, hvor det gøres fra meningsfuldhed & ikke fra frygt. En stor del af samtalen handler derfor om hvordan vi selv finder vores livs mening, selvom det ikke giver mening for andre. Hvordan vi ikke skylder andre et svar. Og hvorfor vi i samfundet forventer vi gør os umage på studie & job; men at gøre sig umage med at finde ud af, hvad vi egentlig vil her fra i livet; det har vi ikke så meget forståelse for.

Vi taler også om; 

  • Hvordan vi overgiver os til livets flow & tillid
  • Det at gøre sig umage, disciplin m.m.
  • Bønner, ritualer & intentioner
  • Hvorfor Pernille ikke har brugt ritualer i sin svømme karriere, men gør det ved Fuldmåne

Og meget mere. Den her samtale betyder meget for mig & du kan også høre min begejstring i episoden. Pernille er et enormt reflekteret & dybt menneske & det var en fornøjelse at have hende i ENHED rummet.

I Klub ENHED finder du nu en ny meditation. ‘Bevidstheds-pause’ er skabt til at skabe små åndehuller i hverdagen. Meditationen bringer dig tilbage i din krop, får ro på dit nervesystem & giver dig fornyet, frisk energi. Som en kop meditations-energi-boost til dit sind, krop & din sjæl i stedet for en kop kaffe eller chokolade. Du logger ind eller joiner Klub ENHED via dette link.

TAK fordi du lytter med!

Stort kram, 

Noell