Spring til indhold

67. Derfor er dine negative & overvældende følelser gode med Louise Leth

Kender du til bægeret der pludselig flyder over, & pludselig står du & råber, selvom du ikke vil? Eller måske du trækker dig & holder følelserne godt låst inde? Omvendt kan det være du har et enormt behov for at andre skal forstå dit perspektiv & dine følelser?

Der finde mange måder at flippe ud på. Og alle mennesker gør det. Altså flipper ud. For det at flippe ud handler ikke kun om at råbe eller skrige.

Lyt med til denne enormt indsigtsfulde & spændende samtale med psykoterapeut Louise Leth, som har skrevet bogen “Derfor flipper du ud, & derfor skal du ikke skamme dig” & også lavet en podcast brevkasse i samme navn. 

I starten af december kom Louise på besøg i ENHED rummet & jeg har virkelig glædet mig til, at du endelig kunne lytte med til den her episode.

Louise & jeg dykker nemlig ned i enormt vigtige emner idag, nemlig;

  • Hvordan vi er begrænset af alt det vi ubevidst lever med i os selv, og ikke tager ansvar for, men undertrykker
  • Hvorfor vi flipper ud, koger over eller på anden måde bliver emotionelt overvældet på en uhensigtsmæssig måde
  • Skam; hvordan den viser sig & lever i os alle, også hvis vi tror vi ikke har den

Og meget mere.

Og. Hvis du er klar til at give slip på alt det, som ikke har mere at lære dig. Alt det, som ikke længere støtter din udvikling, men som blot holder dig fastlåst. Alt det, som du engang tillærte dig, fordi du havde brug for det – men nu ikke har det længere. Så er der en ny meditation inde i Klub ENHED, som er lige noget for dig. Det er nemlig Fuldmåne i den her uge. Og Fuldmåne er et fantastisk tidspunkt til at give slip; & takke for det som har passet på os, men som vi ikke længere har brug for. Så hop ind i Klub ENHED hvor jeg guider dig i en Fuldmåne meditation. Du kan læse mere om Klub ENHED hér.

Jeg er så glad for du lytter med, TAK fordi du er her.

Stort kram, 

Noell