Spring til indhold

66. Året der gik med Noell Elise & Jakob Ranum

Det glæder mig så meget at invitere dig ind i ENHED rummet til en super hyggelig samtale med mig & min kære studiemand Jakob. Vi dykker nemlig ned i året der er gået, både i ENHED udadtil & de episoder du har lyttet med til i år, men ligeså meget hvad der har foregået bag ved mikrofonerne i 2022.

For der er sket MEGET i 2022, både i ENHED men ligeså meget i min egen approach til ENHED & jeg deler hvordan jeg også har vokset, i takt med ENHED bliver ældre & hvad jeg blandt andet har lært i 2022. Jeg deler også det ord, der for mig har defineret 2022.

Jeg fortæller også hvilke episoder der står meget klart & tydeligt for mig fra året der gik, & hvilke ingredienser der skal til for, at jeg selv går ud af studiet med en oplevelse af, at “det her var en virkelig god optagelse”. Og så fortæller jeg også hvilken aftale jeg lavede med mig selv omkring min opførelse i ENHED rummet, dengang jeg fik ideen til podcasten.

Og så afslører jeg hvilke episoder, som har skabt allerstørst respons i Jer skønne mennesker som træder ind i ENHED rummet uge efter uge – & så breaker jeg også, for mig, en kæmpe stor nyhed jeg modtog for et par uger siden, omkring hvordan ENHED har brændt sig ind som en evig påmindelse hos en lytter.

Inde i Klub ENHED er der en ekstra optagelse med mig, hvor jeg fortæller dig min teknik når det gælder nytårsfortsæt. Jeg dykker ned i hvorfor de klassiske tilgange til nytårsfortsæt er dømt til at fejle – & hvad jeg i mange år har gjort i stedet for, med stor succes!

Du logger bare ind i klubben & så har du adgang til optagelsen, samt alle de ekstra optagelser, meditationer mm. der også er at finde derinde.

Husk; Hvis du er vild med ENHED, så er Klub ENHED lige noget for dig. For ikke nok med du hver uge får adgang til nyt eksklusivt materiale – så støtter du også automatisk ENHED & mit arbejde hver måned; & det er jo en kæmpe win-win. Læs mere om Klub ENHED hér.

Jeg vil gerne takke dig fra hele mit hjerte, for året der er gået. Sikke en rejse vi har været på sammen – jeg glæder mig til at vi fortsætter i det nye år!

Stort kram, 

Noell