Spring til indhold

57. Sådan giver du slip på tankemylder & får mental frihed med Mette Louise Holland

Hvis du kæmper med tankemylder & til tider føler dig deprimeret, fortabt, stresset – så er den her samtale lige noget for dig!

Min gæst er psykolog & psykoterapeut Mette Louise Holland, som har skrevet bogen “Dit Selvhelbredende Sind”, der handler om en forståelse kaldet ‘De 3 principper’. Det er fundamentale grundprincipper, der ligger bag alle menneskers sind & skaber vores individuelle oplevelse af livet.

Hør Mette Louises egen fortælling om, hvordan hun førhen tog sine tanker & følelser meget alvorligt & personlig – men efter hun stødte på ‘De 3 principper’, så oplever både hun, hendes mand & hendes klienter at være mere frie, livsglade, at hvile mere i sig selv & være mere nærværende.

Vi taler idag blandt andet om:

  • Hvor ‘De 3 principper’ kommer fra – & hvad de er & hvordan de kan revolutionere dit liv
  • Hvilken konsekvens det har, når vi prøver at leve livet ud fra vores intellekt
  • Hvordan vi altid er hele & uskadte inde bag ved de oplevelser, der gjorde ondt

Det er meget spændende at høre Mette Louises perspektiv på den konventionelle psykologiske approach som hun er uddannet i & har arbejdet med i mange år, sammenlignet med ‘De 3 principper’.

Vi dykker også ned i en spændende snak omkring den udfordring det er, når vi som samfund & individer sygeliggør os selv & andre, når vi oplever helt naturlige mentale tilstande, blandt andet siger Mette Louise, at angstanfald ikke er en sygdom eller en fejl.

Tak fordi du lytter med!