Spring til indhold

49. Logisk, emotionel & spirituel intelligens med Henrik Dilling

Hold på hat & briller for ENHED har for første gang en gæst i studiet, som i tæt på fire årtier har arbejdet både med viden omkring kroppen, mineraler & vitaminer men ligeså meget også bevidsthed omkring tankernes kraft, hvordan vi selv kan aktivere vores selvhelbredende kræfter, skyggearbejde & meget mere.

Henrik Dilling arbejder med bevidstheds træning, menneskelig udvikling & komplementær medicin & terapi. Henrik er uddannet både psykoterapeut, biopat, zoneterapeut, tankefelt terapeut, SQ coach, naturtereapeut m.m. Hans bog “Lev sundt med vitaminer og mineraler” er netop udkommet i 4. udgave & han har en enorm holistiske måde at se mennesket & vores ENHED på.

Lyt med til en spændende samtale, som starter ud med en snak om hvilke kompetencer vi som mennesker fra en tidlig alder skal holde ved lige for at fremme et liv uden stagnation, smerter & sygdom. Men som samtalen glider frem, så dykker Noell & Henrik både ned i det evige liv, hvorfor alt det som gror i skyggen vokser, hvordan ønsket om oplysthed også kan være en flugtmekanisme, hvordan vi ældes med værdighed, de tre intelligenser & meget mere.

Husk at begynde at støtte økonomisk op om ENHED med en månedlig mønt, hvis du vil være med til at sikre, at ENHED ikke stopper om nogle måneder. Du kan støtte op ved at trykke på link hér