Spring til indhold

44. Seksuel & spirituel ligeværd før ligestilling med Anne Sophie Jørgensen

Utrolig spændende samtale med en af Danmarks mest fremtrædende kvindelige, spirituelle lærer.

Ugens gæst er Anne Sophie Jørgensen, spirituel lærer, forfatter & leder af meditationscentret Tigerens Rede. Hun er født i 1954 & har siden 1988 givet spirituel undervisning til tusindvis af mennesker årligt.

Lyt med når Noell & Anne Sophie taler om hvorfor vi har brug for stærke, kompetente ego’er, hvad et ego kan bruges til, hvad der skal til for at komme i kontakt med sin spiritualitet & hvordan vi skal acceptere at lidelse er en del af en almen menneskelig proces.

Anne Sophie deler spændende betragtninger omkring hvorfor ligestilling er fejlet – & fortsat vil, hvis vi ikke først skaber ligeværd i fundamentet for ligestilling; nemlig ved seksuel & spirituel ligeværd.

Det er virkelig en must listen samtale, som understreger vigtigheden af hvorfor & hvordan vi bringer vores spiritualitet med ud i hverdagen, arbejdslivet & samfundet – – & hvad spiritualitet kan bidrage med i det moderne samfund.

Tigerens Rede har fra Bhutan i det østlige Himalaya, modtaget en skriftlig anerkendelsen som stadfæster Anne Sophies store betydning som spirituel lærer i Vesten & den stærke karmiske forbindelse til den spirituelle lærer Yeshe Tsogyal, som manifesterer sig tydeligt i Anne Sophies arbejde og undervisning. Yeshe Tsogyal betragtes som moderen af tibetansk buddhisme.

Læs mere på www.tigerensrede.dk 

Husk; hvis du kan lide ENHED, så støt op om podcasten & giv enten en engangsdonation eller meld dig ind i support klubben så du automatisk donerer 10 kroner til hver episode.