Spring til indhold

42. Det feminine & maskuline princip med Ayoe Ramati

I samtalen her dykker Noell sammen med sin gæst ned i det feminine & maskuline princip – & hvorfor det er vigtigt de er i balance. 

Få et indblik i kvindens rolle i et historisk perspektiv; Hvilken betydning har de monistiske religioner haft på kvinders plads i verden? Og kristendommen især? Hvorfor er det vigtigt at være bevidst om, at det er mænd der har skrevet historien om vores for-fædre? Hvad er feminine & maskulin energi?

Ayoe Ramati har i to årtier arbejdet med det feminine princip – hun har blandt andet været på gudindeskole i New York, Red School menstruationsforløb, ernæringsterapeut, arbejder som doula & nu står hun bag de populære UngKvinde retreats, hvor kvinder tager hen for at genskabe kontakten med deres hele kvinde.

Samtalen er både øjenåbnende, empowering & til tider sorgfuld; men også fyldt med respekt for både mænd & kvinder.

For hvilken betydning har det for halvdelen af jordens befolkning, at vi lever i et system der er bygget op om mænd & deres cyklus? Hvor kommer utryghed, usikkerhed & jalousi imellem kvinder fra? Og hvordan kan vi kvinder – & mænd – hele både os selv, men også verden?

Lyt med & bliv meget klogere på kvindens historie, styrke, arketyper & meget mere.