Spring til indhold

40. Meningsfulde samtaler, nærvær & fikse-kultur med Stine Buje

Sammen med Stine Buje, foredragsholder, podcaster & forfatter til bøgerne ‘Snak på livet løs’ & “Bogen om livet’, dykker Noell ned i meningsfulde samtaler. 

Stine giver os en indsigt i, hvilke komponenter der bør være til stede, for at vi kan indgå i en dyb samtale med andre mennesker. Men også hvordan vi selv tager ansvar & bringer bevidsthed ind, så vi kan skabe rum til meningsfulde samtaler, uden nødvendigvis at aftale “nu skal vi have en dyb samtale” med vores venner og familie på forhånd.

Noell & Stine kommer også ind på hvorfor & hvordan fikse-kulturen & andre tilstande, enten i os selv eller andre, står i vejen for, at vi rent faktisk kan gå ind i dybe samtaler.

De berør også oplevelsen af at være pårørende til en syg eller døende, hvad der virkelig betyder noget ved livets ende, men også hvordan omgivelserne reagerer, når man er pårørende til en som er syg.

Få også et smukt indblik i, hvad døende i deres sidste tid har fortalt Stine, virkelig betyder noget, både i relationer, tilstande & livet.

Du kan købe Stines ‘Samtalekort’ som de taler om i podcasten på www.noellcrystals.com & derved støtte op om podcasten.

Læs mere om Stine & hendes arbejde her https://stinebuje.dk