Spring til indhold

3. Aktiver din sjæl & realiser dit højeste potentiale med Isabelle Laurés

I denne episode snakker Noell med Isabelle om hvordan man finder sit livsformål & skaber et liv & en karriere med ånd & hjerte. 

Hvad vil du gerne hjælpe andre med? Hvad er en sjæl? Hvad skal vi gøre, for ikke at miste vores egen individuelle rytme i livet?

Isabelle Laurés er spirituel rådgiver & forfatter og foredragsholder. Hun hjælper mennesker til at nå deres højeste potentiale og finde ind til deres livsformål. 

Isabelle har et stort internationalt netværk og indgår i samarbejder som rådgiver, bestyrelsesmedlem og forretningsudvikler, hvor værdier som kærlighed, balance, bæredygtighed, værdighed, inderlighed, autenticitet og purpose er bærende. Hun arbejder med at bringe åndelighed, kærlighed & balance ind i menneskers liv & karriere.

Med sine private klienter arbejder Isabelle med tilgivelse & bøn, sjælens grund til at være her og det unikke bidrag, som er muligt, når man tør lade sig lede af sin sjæl. Al forandring begynder indefra. 

Isabelle Laurés har sammen med Erick Thürmer skrevet bogen ‘Karriere med ånd & hjerte´som du kan købe ved her på webshoppen hos www.noellcrystals.com