Spring til indhold

21. Ind i taknemligheden med Martin H. Laursen

Indsigtsfyldt samtale med psykolog Martin Holmgaard Laursen omkring taknemlighed.

Martin har siden 2008 arbejdet med mennesker i den palliative fase, og de sidste fire år har Martin undersøgt hvad taknemlighed egentlig er.

Hele teamet bag ENHED vil sige dette til dig; det her er en samtale, du ikke vil gå glip af!

Martin giver dig et dybdegående indblik i taknemlighed. Hvad er taknemlighed? Hvornår viser taknemlighed sig? Hvordan kan du opleve mere taknemlighed i livet? Martin udfolder forskellige perspektiver af taknemlighed. 

Taknemlighed er ikke kun muligt, når livet viser sig fra sin lyse side. Taknemlighed er et valg. En livsindstilling. Taknemlighed viser sig også – og måske især – når livet gør allermest ondt. Taknemlighed er noget man kan lære. Men det kræver en indsats. For ifølge Martin er dét at dyrke taknemlighed, lig med at tage imod livet.

Man siger taknemlighed ikke koster noget. Men gad vide om det er rigtigt”, siger Martin i starten af samtalen. Efter en times samtale med Martin og hans enorme indsigt kan Noell konstatere, at “Taknemlighed koster ikke noget. Det koster faktisk mere, at ikke være taknemlig for dét man har, & det livet har givet”.

Du kan købe Martins bog ‘Ind i taknemligheden’ her på webshoppen hos Noell Crystals.