Spring til indhold

110. Heilpraktikeren om: Naturlægemidler & hvad homøopati er, hvordan det bruges, udbredelsen i andre lande m.m. med Margrethe Yasmin Kristiansen

Har du nogensinde hørt om homøopati? Det anslås at mere end 100 millioner i Europa bruger homøopati regelmæssigt. 

Måske du, ligesom jeg for nyligt var, er ny på den her front. Selvom jeg i mere end et årti eksempelvis har brugt Echinaforce dråber ved begyndende forkølelse (& dét virker!), så har jeg stadig været tilbageholden omkring homøopati p.g.a. den måde medierne & læger taler om det. Men det har ændret sig for lidt tid siden. Og nu har både jeg & min søn brugt det med stor tilfredshed.

Og nu kan du også blive klogere på det. Min gæst er Margrethe Yasmin Kristiansen som er heilpraktiker & kostpilot. Du kan blandt andet høre os tale om:

  • Hvad en heilpraktier er
  • Hvad homøopati egentlig er & hvordan det blev udviklet
  • Hvordan det virker & hvornår du med fordel kan bruge det
  • Hvorfor det er svært at teste homøopati på samme måde som “almindelig” medicin
  • Hvorfor homøopati omtales som alternativt, selvom det kommer fra naturen
  • Hør hvorfor Margrethes første konsultation med klienter tager 3,5 time
  • Hvordan følelser påvirker kroppen via fysiske symptomer. Jeg har fået noget at kigge på omkring min allergi & ungdomsastma efter Margrethes viden i samtalen her.
  • Hør om astma, følelser & sorg
  • Og meget mere

Som ung blev Margrethe skadet af HPV vaccinen dengang den rullede ud i Danmark. Hun fortæller om sin rejse med dette & sorgen over ikke at blive taget alvorligt, da hun oplevede sin krop blive mere & mere syg.

Migræne er noget så mange af Jer har spurgt om til den her episode. Du kan høre Margrethes svar omkring blandt andet migræne, skæl m.fl. inde i Klub ENHED via link hér.

Tak fordi du træder ind i ENHED rummet med min gæst & jeg.

Jeg er så glad for, at du er her!

Stort kram, 

Noell

Episoder der nævnes i samtalen:

#3 med Umahro om bl.a. epi-genetik

#12 med Fattima Loreen om dit højere selv, sjæl m.m.

Du kan også med fordel høre #15 med sygeplejerske Christina Zabava Grønhøj om hvordan vi får mere tillid til vores krop, dens selvregulering & hvordan det taler til os for at passe på os m.m.

 (https://www.hri-research.org/resources/essentialevidence/use-of-homeopathy-across-the-world/)