Spring til indhold

101. Giv slip på kontrol, forventningspres & flyt blikket fra det ydre til det indre hjem med Laura Keil

Bruger du ligeså meget tid, energi & penge på dit indre hjem som dit ydre? Går du på kompromis med dit indre velbefindende, fordi dit fokus er på det ydre, omverdenen, andres forventninger & dine forventninger til det andre kan se af dig, dine bedrifter, evner m.m.?

Du må ikke snyde dig selv for den her rørende samtale med min gæst Laura Keil. Laura arbejder med metakognitiv terapi, er spaceholder, master i ritualer & influenser. Og så har hun sammen med sin partner Mads solgt alt hvad de ejede & bor nu i en camper. Noget af samtalen handler om;

  • At leve mere med mindre
  • Det ydre vs det indre hjem
  • At blive i usundt arbejdsmiljø
  • Hvad forventningspres både fra os selv & omgivelserne kan presse os ud i
  • Ønsket om at leve & ikke bare overleve
  • Forskellen mellem selvudvikling & selvforkælelse

På smukkeste vis tager vores samtale en vigtig drejning. For det er første gang, at Laura fortæller om sin rejse med OCD. Laura har siden hun var ganske ung lidt af OCD & angstanfald der var så slemme, at hun nogle gange besvimede.

Lyt med når Laura fuldstændigt sårbart & ærligt fortæller om sin healingsrejse. Hvor hun før var så syg med OCD, at hun ikke kunne gå i skole eller handle ind, til at hun nu lever et liv fyldt med uforudsigelighed. 

Jeg er både rørt & beæret over, at Laura for første gang fortæller sin historie med OCD. Jeg tager det ikke for givet, at ENHED skaber den slags rum til, at min gæst viser sit hele jeg. Jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at Lauras oplevelse med OCD & angstlidelse, her har været med til at gøre Laura, til den hun er i dag. Via sit arbejde gør hun en stor forskel for tusinder af unge mennesker. Laura giver os et indblik i hvad det er, at hun via sit arbejde oplever de yngre generationer kæmper med, blandt andet stress, angst, sammenligningskulturen m.m.

Og så guider jeg dig til ligevægt, harmoni & balance i den nye meditation, som netop er kommet op i Klub ENHED. Jeg håber, du er med på at meditere så mange dage som muligt den næste måneds tid, så du virkelig kan opleve den utrolige forskel blot ti minutters meditation gør. Se alle mine meditationer & Klub ENHED via link hér.

Du kan også se min 44min video omkring den journal jeg har lavet & fortæller om i introen til episoden her. Den video er på min IG profil @noell_enhed_podcast. Journalen kan du købe via link her

Tak fordi du træder ind i ENHED rummet sammen med min gæst & jeg. 

Jeg er SÅ glad for, at du er her!

Stort kram, 

Noell

Tidligere episoder der nævnes i samtalen:

Kim Boye episode #43

Jesper Westmark episode #59 & #24